Varför min utbildning?

Utbildning och att utvecklas har alltid legat mig varmt om hjärtat, både personlig och kunskapsrelaterad. När man behandlar människors hälsa på olika sätt är det vida känt att det sällan fungerar med bara en typ av terapi och det beror på att vi människor är så mycket mer än bara en kropp. Vi är en fysisk kropp som består av mer bakterier än celler och vi är helt beroende av dessa mikroorganismer för att må bra och fungera. Vi är även människor med erfarenheter, inlärda vanor/ovanor, trosföreställningar och beteende. Det gör att för att kunna behandla våra olika hudproblem, behöver vi förändra och förbättra både kost och livsstil på ett sätt som gynnar läkning och balans.

 

Det vill jag lära ut till dig! 

 

Jag lever som jag lär och det anser jag är mycket viktigt för en terapeut. Att lära genom att göra är ett bra sätt att få erfarenhet och kunskap om kroppen. Varje erfarenhet genom livsstilsförändringar ett mycket effektivt sätt att lära sig nytt och utvecklas. Så när du går min utbildning föreslår jag att du börjar med dig själv!

 

De flesta terapeuter har någon typ av egen erfarenhet som gjorde att de valde sitt yrke. Min erfarenhet av huden i tonåren gjorde att jag behövde många års behandlingar för att huden skulle läka. Men i takt som huden läkte, läkte även jag men först när jag började ta hand om mig själv kom resultaten.

 

Att ta hand om sig själv är olika för alla, men börjar man i ena änden som följer de andra med. När vi respekterar oss själva och mår bra, äter vi bra, umgås vi med dem som är snälla, sover vi gott och rör på oss för att det är roligt.

 

Så när du träffar dina klienter har du möjlighet att ge dem betydligt mer än vad de förväntade sig, för du har gått min utbildning och förstår helheten.

 

Hopas att vi ses, Nina

 


© ninajonasson 2020